Junior redovisningsekonom till Warner Music Sweden AB

Är du den vi söker?

Är du nyfiken, vill utvecklas inom redovisning och arbeta på ett spännande internationellt bolag i musikbranschen? Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

Warner Music fortsätter att växa och förstärker nu ekonomiavdelningen med en redovisningsekonom. Rollen är varierande och kan erbjuda utveckling för dig som brinner för både redovisning och som vill arbeta i en inspirerande arbetskultur. Du kommer exempelvis att arbeta med:

- Löpande redovisning
- Avstämningar
- Periodiseringar
- Kund- och leverantörsreskontra
- Reseräkningar
- Tidrapportering

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint intresse och förståelse för redovisning och som vill utvecklas inom området. För att lyckas i rollen bör du ha en relevant ekonomisk utbildning med inriktning redovisning. Du har ca två års arbetslivserfarenhet inom redovisning efter din examen, vet vad bokslutprocess innebär samt är serviceinriktad med god social förmåga.

Som person är du positiv och utåtriktad, strukturerad och noggrann samt lojal och tycker om att arbeta i team i en föränderlig miljö. Du är självgående i ditt arbete och har förmåga att prioritera när det behövs. Du är en användare av Excel och har du IT-intresse ser vi det som meriterande. Din förmåga att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska är mycket god.

Om företaget

På Warner Music Sweden är vi stolta över att vara ett hem åt nya talanger, blivande stjärnor samt legendariska artister och band. Vi tillhör globala Warner Music Group som finns i över 50 länder och är världens största privatägda musikbolag. Warner Music Sweden är ett av Sveriges ledande skivbolag, där musiken och artisterna alltid står i centrum. Vi som jobbar här är ett team passionerade musikälskare bestående av kreatörer, A&R´s, marknadsförare, relationsbyggare, jurister och ekonomer. Vi jobbar för att sprida "det svenska musikundret" globalt.

Övrigt

Låter det intressant? Intervjuer sker löpande då tjänsten skall tillsättas så snart det är möjligt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta caroline.fristedt@inhouse.se. Sista ansökningsdag är 10 maj 2019.

Kontaktperson(er)

Caroline Fristedt

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2019-04-13

Junior redovisningsekonom till Warner Music Sweden AB

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor