Webbredaktör

Är du den vi söker?

Är du en ordningsam koordinator som samtidigt är en fena på Episerver? Då kan det vara dig Rusta behöver för att koordinera ett större projekt där fokus är hantering av översättning samt publicering och kontroll av webbinnehåll.

Arbetsbeskrivning

I rollen som webbredaktör säkerställer du att alla texter publiceras på rätt ställe och logistiken runt detta funkar.

Arbetsuppgifter:
• Ansvara för framtagande av olika underlag, sammanställningar samt leveranser till och från Rustas översättningsbyrå
• Koordinera och kvalitetsgranska innehåll i Episerver (inte språkligt men tekniskt)
• Koordinera översättningar och publicering av innehåll som inte är kopplad till artiklar, såsom kapitelsidor och startsidor mm
• Löpande kontakt med leverantörer

Din profil

Du är en stark koordinator med bra ordningssinne och förmåga att genom excel-listor hålla koll på löpande produktion och publicering. Du är en van användare av publiceringsverktyget Episerver och trivs med att löpande ha kontakt med leverantörer.

Som person är du positiv, lösningsorienterad och flexibel. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en fartfylld miljö.

Om företaget

Rusta erbjuder dig en utvecklande tid där du får vara en del att ett starkt marknadsteam på ett av branschens snabbast växande företag. Kulturen präglas av glädje, högt tempo och Rustas värderingar enkelhet, mod, engagemang och tillsammans.

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Sortimentet är brett och kretsar kring livet hemma. Vi erbjuder produkter inom säsong, inredning, DIY (Do It Yourself) och förbrukning, både för hemmets ute- och innemiljöer.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 100 % med start omgående till och med sista november med eventuell förlängning. Din arbetsplats blir på Rustas huvudkontor i Upplands Väsby. Ansök redan idag, intervjuer löpande. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Cecilia Grufman.

Kontaktperson(er)

Cecilia Grufman

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholms län

Publiceringsdatum

2019-04-17

Webbredaktör

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor