Säljchef/Key Account till Seger

Är du den vi söker?

Har du en aktiv livsstil och lockas av att vara med och utveckla ett av Skandinaviens ledande företag inom sportartiklar? Är du dessutom en driven person som lockas av en roll där du ansvarar för sälj- och kundfrågor tillsammans med ditt team? Då kan rollen som säljchef på Seger vara något för dig!

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att driva försäljning av varumärkena Seger och Auclair handskar. Utveckla och vårda befintliga kundrelationer, men även att utveckla nya affärer och kundsegment.
Du leder vår säljkår bestående av tre personer. Du har ett övergripande ansvar för budget, resultat och försäljningsuppföljning.
Du rapporterar till VD.

Din profil

För rollen krävs det att du har stort eget driv och engagemang. Ditt affärssinne gör att du älskar att utveckla kunderna och försäljningen.
Som person tycker du om att hantera och vårda relationer med befintliga kunder och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du är ansvarsfull och proaktiv. Du är strukturerad och van att planera, samt att genomföra och komma till avslut. Du har vana av försäljningsanalyser. Vi ser gärna att du har erfarenhet från retail och e-Commerce.

Om företaget

SEGER EUROPE AB är Skandinaviens ledande tillverkare av tekniska stickade sportartiklar och ett företag i stark utveckling. Produktionen bedrivs i Gällstad. SEGER EUROPE AB ingår i det börsnoterade företaget New Wave Group AB.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Fritzon på karin.fritzon@inhouse.se eller Erik Andersch på erik.andersch@inhouse.se Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan. Senast 2019-05-02 behöver vi din ansökan.

Kontaktperson(er)

Erik Andersch

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Ulricehamn

Publiceringsdatum

2019-04-10

Säljchef/Key Account till Seger

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor