Receptionist med hög servicenivå sökes!

Är du den vi söker?

Vi söker nu en lösningsorienterad receptionist till vår kund i centrala Stockholm som även kommer att arbeta som konferensvärdinna. Du sköter receptionen och konferensen tillsammans med två andra kollegor.

Arbetsbeskrivning

Med positiv framtoning, smidighet och professionalism kommer du att välkomna, assistera och ta hand om externa gäster så väl som kollegor internt. Du kommer att ha en central och viktig roll och ditt huvudsakliga ansvar består av att förestå kontoret med mottagande av gäster och en fungerande, trevlig och välkomnande kontorsmiljö samt att assistera kollegor i administrativa uppgifter.

Din profil

Vi söker dig som motiveras av att ge riktigt bra personlig service. Som person är du prestigelös och sprider glädje och positiv energi omkring dig. Även när du arbetar i ett snabbt tempo har du ett lugn över dig som skapar trygghet till dina kollegor internt samt externa besökare. Vi ser att du har öga för detaljer och är noggrann och det är viktigt med eget driv och förmågan att ligga steget före. Vidare har du en mycket god social förmåga och gillar att skapa nya relationer. Du har goda kunskaper i Officepaketet och du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser att du har erfarenhet sedan tidigare från service, reception samt haft mycket kundkontakt.

Övrigt

Du kommer att bli anställd av Inhouse som konsult och tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är måndag till fredag 07.30-17 med varierat schema. Intervjuer kommer att ske löpande. Känner du att det är en tjänst som skulle passa dig? Skicka då in din ansökan med en motivation till varför just du skulle passa för rollen. Vid eventuella frågor vänligen kontakta Hedvig Olsson på Inhouse, hedvig.olsson@inhouse.se

Kontaktperson(er)

Hedvig Olsson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2019-04-10

Receptionist med hög servicenivå sökes!

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor