Marknadskoordinator till Telge Bostäder

Är du den vi söker?

Är du en marknadskoordinator som har erfarenhet av att koordinera marknadsaktiviteter och söker nya utmaningar? Nu söker vi dig som är intresserad av att koordinera Telge Bostäders marknadsaktiviteter under nio månader med start omgående.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer at bestå av:
• Ansvarig att ta fram kommunikationsplanen för ett projekt.
• Att i dialog med den interna produktionsbyrån och din kollega komma fram till ett enhetligt koncept kring hur det som är under nybyggnation synliggörs. För rätt målgrupp och i rätt kanaler.
• Att agera beställare av byggskyltar för att synliggöra kommande uthyrning av hyresrätter.
• Att säkerställa att interna verksamhetsaktiviteter, t ex planeringen av kommande uthyrning, har en tidplan som följer den för byggprojektet.
• Ta fram frågor och svar om byggprojektet som potentiella kunder kan tänkas vilja ha svar på.
• Utveckla marknadsföringen av byggprojektet på den externa webbplatsen Telge.se så att det är väl synligt veckorna före en kommande uthyrning.
• Bevaka att det projektunika kommer med i marknadsföringsmaterialet. Exempelvis om det är ett rökfritt hus, ett hus med bilpool mm.
• Tillsammans med projektledaren koordinerar alla aktiviteter kopplade till inflytten.
• Hålla i den övergripande aktivitetsplanen för att säkerställa att alla aktiviteter blir genomförda i respektive linje.
• Jobba med att kontinuerligen informera Telge Bostäders medarbetare om projektet på intranätet.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat som koordinator under några år och känner dig trygg i rollen. Du har en utbildning inom marknadskommunikation/projektledning från en högskola eller liknade. Som person är du strukturerad, noggrann och ser till att få saker gjorda och slutförda. Du är en driven och ansvarsfull person som är van att arbeta självständigt. Du har en god social förmåga och är serviceinriktad. Du trivs i en arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter och hanterar många projekt samtidigt.

Övrigt

Tjänsten är i en inhyrning på heltid på 100% med start omgående och 9 månader framåt. Uppdraget är placerat på Telge Bostäders kontor i Södertälje. Ansök via länken nedan. Intervjuer sker löpande. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Sandra Pettersson, Rekryteringskonsult via e-post sandra.pettersson@inhouse.se eller på telefon 0709- 35 35 44. Välkommen med din ansökan.

Kontaktperson(er)

Sandra Pettersson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2019-01-11

Marknadskoordinator till Telge Bostäder

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor