Engagerad Receptionist till Bonnierförlagen

Arbetsbeskrivning

I rollen som receptionist tar du emot besökare, du ser till att alla som kommer in på kontoret blir sedda och känner sig välkomna. Du besvarar samtal för samtliga och hänvisar dem rätt beroende på ärende. Du kommer ha mycket kontakt gentemot Internservicen. I receptionen är du även en hjälp till intern personal gällande nyckelkort, utlåning av cyklar, boka taxi och beställa böcker mm. I tjänsten ingår det även att sköta bokhandel så att den ser snygg ut, skylta i fönster när nya exemplar kommer in etc. Du svarar även på inkommande mail, kasshantering och beställningar av böcker.

Din profil

Som person är du framåt, social och du trivs bra med att jobba i en miljö med mycket människor.
Du är en problemlösare och är positiv till att hjälpa dina interna kollegor. Du är stresstålig och kan hantera många personer och situationer samtidigt, utan att detta påverkar ditt professionella bemötande. Du gillar att arbeta administrativt och har ett strukturerat arbetssätt. Du är samarbetsvillig och arbetar bra i team. En god kommunikativ förmåga är viktigt och du kan tala såväl svenska som engelska. Vi söker dig som har receptions vana samt kunna ta egna beslut och gärna ha intresse av böcker. Vi ser även att du har erfarenhet av liknande roll sen tidigare.

Om företaget

I Bonnierförlagen AB inryms Bonniers svenska bokförlags- och bokklubbsverksamhet. Förlagen utgörs av Albert Bonniers Förlag, Bokförlaget Forum, Bokförlaget Max Ström, Bonnier Audio, Bonnier Carlsen, Bonnier Fakta, Bonnier Pocket, Kartago, Mix Förlag, Månpocket (70%), Rebus, Reseförlaget, Wahlström & Widstrand och 2244. Bokklubbsverksamheten består av Bonniers Bokklubb, Bokklubben Svalan, Spänningszonen, Lyssnarklubben samt Månadens Bok (70%). I Bonnierförlagen ingår också agenturen Bonnier Rights, Bonnier Brands och Books & Dreams.

Övrigt

Du kommer att bli anställd av Inhouse och arbeta som konsult. Arbetstiden är 08.00-16.00 alla vardagar så rollen är inte på heltid. För övriga frågor vänligen kontakta Jessica Grip på Inhouse 08-52 22 33 10, skicka gärna in din ansökan idag med cv och personligt brev. Start omgående!

Kontaktperson(er)

Jessica Grip
0704215026

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2019-01-09

Engagerad Receptionist till Bonnierförlagen

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor