Digital Marketer – B2B till Applicon.

Arbetsbeskrivning

Som Digital Marketer förväntas du att utifrån Applicons varumärkesplattform och strategi:
• Planera och driva arbetet med Applicons inbound och outboundmarknadsföring.
• Ansvara för den fortsatta utvecklingen av Applicons hemsida. Främst med avseende på SEO och content för att attrahera och konvertera ”suspects” till att ”prospects”.
• Vara drivande och sammanhållande kring utveckling av digitalt innehåll.
• Ansvara för genomförandet av marknadsaktiviteter utifrån beslutad marknadsplan för att attrahera kunder, sälja Applicons kunderbjudanden och rekrytera medarbetare.

Din profil

Personen vi söker bör kännetecknas av de värdeord Applicon definierat för organisationen nämligen; Kompetent, Engagerad och Prestigelös. Utöver det gärna nyfiken, öppen och ansvarstagande person som är bra på att genomföra och tycker att marknadsföring och försäljning är kul.
Sälj och marknadsfunktionen är under utveckling och personen vi söker kommer att i hög grad kunna påverka hur den kommer att se ut.


Utbildning
RMI Bergs, IHM, Hyper Island eller Civ. ek med marknadsföring som inriktning.
Erfarenhet och kunskap
>3 års erfarenhet av praktiskt arbete med digital marknadsföring av B2B tjänster.
Kunskaper i Word press och Google analytics.
Erfarenhet och intresse av att arbeta med outbound aktiviteter dvs praktiskt försäljningsarbete.
God skrivförmåga på svenska och gärna engelska.Om företaget

Applicon är ett IT företag som är verksamt inom bank och finansbranscherna. Kunderna är små och medelstora banker och finansbolag.
Applicon har idag ca 10 aktiva kunder och är unika i branschen genom att ha etablerat nya kärnbankslösningar för två ledande banker i Sverige; SBAB och Landshypotek bank.
Applicon har ca 50 medarbetare och sitter centralt i Stockholm på Jacobsbergsgatan 13 i Mood Gallerian.

Övrigt

I den här processen samarbetar Applicon AB med Peder Mårtensson, Inhouse AB. Ring gärna honom på 0708-14 88 00 alt. Skicka cv/intresseanmälan via LinkedIn eller sök tjänsten här via inhouse.se

Kontaktperson(er)

Peder Mårtensson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2019-01-04

Digital Marketer – B2B till Applicon.

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor