Office Assistant till Nordika

Är du den vi söker?

Vill du få erfarenhet mellan gymnasiet och universitetet inom service, administration och ekonomi? Är du motiverad samt serviceminded? Då är denna tjänst på Nordika något för dig.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot besökare, svara i telefon samt se till att konferensrum och allmänna ytor är representativa. Du kommer att ha ett övergripande ansvar över kontoret och se till att den dagliga driften flyter på. Du underlättar för kollegor och är behjälplig med uppgifter som t.ex.

• Resebokningar
• Kontering
• Boka och organisera möten
• Kalenderansvar
• Inköp av kontorsmaterial
• Arkivering
• Beställning av frukt, kaffe och livsmedel
• Lättare ekonomiuppgifter
• Fakturahantering
• Delvis privata ärenden

Din profil

För att trivas i rollen som kontorsassistent hos Nordika ser vi gärna att du har något års erfarenhet från liknande arbete. Du är självständig och tycker om att ta ansvar för att göra uppgifter själv. Som person är du även engagerad, proaktiv och prestigelös. Du måste kunna planera själv och samtidigt ha huvudet på skaft.

Du har goda kunskaper i Office-paketet och du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Körkort är meriterande.

Om företaget

Nordika är en expansiv och ledande aktör som arbetar med att investera institutionellt kapital i fastigheter. Bolaget grundades år 2011 och består av ett litet team om 9 medarbetare. Nordika strävar efter att skapa värde genom goda investeringar och utveckling av fastigheter.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag via Inhouse som planeras pågå från slutet av februari 2019 och tre månader framöver med chans till förlängning. Arbetstiderna är måndag till fredag 08:30-17:30 och kontoret är beläget på Norrlandsgatan 20 i centrala Stockholm. Känner du att det är en tjänst som skulle passa dig, skicka då in en ansökan med CV och en motivering till varför just du skulle passa.

Kontaktperson(er)

Malin Söderberg

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2019-01-02

Office Assistant till Nordika

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor