Affärschef till expansivt trafikföretag!

Är du den vi söker?

Är du en lyhörd, naturlig ledare och trygg i din kompetens med erfarenhet av att ansvara och driva egen affär inom fordonsindustrin? Trivs du i en miljö med hög aktivitet och är en duktig problemlösare?

Just nu söker vi en affärschef till vår kunds nya affär inom busstrafiken norr om Stockholm. Du kommer som affärschef överta den nyvunna affären och bygga upp och säkerställa leveransen i enlighet med befintligt avtal.


Arbetsbeskrivning

I rollen som affärschef har du ett helhetsansvar för den lokala verksamheten vilket innebär totalt budget och personalansvar, planering av driftsättning och personal. Du rapporterar till affärsområdeschefen för buss.

Du kommer arbeta med:

• Målstyrning
• Lönsamhet och tillväxt inom affären
• Kundavtal
• Marknadsanalys och affärsanalys
• Managementrapportering
• Budget & prognos
• Kommunikation mot marknaden
• Personalansvar

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen med goda kunskaper inom ledarskap, ekonomi, förhandling samt arbetsrätt och arbetsmiljö. Vi ser att du har god erfarenhet att driva en egen affär med ett produktionstänk. Du är en social, naturlig ledare som brinner för kontakten med andra människor. Du är en god kommunikatör som månar om kvalitén i leveransen. För att trivas och klara av rollen är du kunnig inom produktion och har flerårig branscherfarenhet ifrån transportbranschen.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar vår kund med Inhouse och Carola Arkeklint. Låter detta som någonting för dig? Ansök via länken nedan, sista ansökningsdag är den 31 december 2018. Intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor angående tjänsten kontakta Carola Arkeklint 0723-960731.
Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Carola Arkeklint
072-3960731

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-12-03

Affärschef till expansivt trafikföretag!

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor